Il concetto di “benessere animale in allevamento” per i consumatori italiani: risultati di una indagine nazionale (aprile-maggio 2019)

Boll Epidemiol Naz . – Vol. 1 no 2 (2020) . – p 9-14. – 12 bib ref Nr. Estr. 8579   Leggi estratto…


Leggi di più

Heritability of teat condition in Italian holstein friesian and its relationship with milk production and somatic cell score

Animals . – Vol. 10 no 12 (2020) . – Article no. 2271 (14 p). – 42 bib ref Nr. Estr. 8582   Leggi estratto…


Leggi di più

Boosting immunity to treat parasitic infections : Asaia bacteria expressing a protein from Wolbachia determine M1 macrophage activation and killing of Leishmania protozoans

Pharmacol Res . – Vol. 161 (2020) . – Article no. 105288 (12 p). – 58 bib ref Nr. Estr. 8559   Leggi estratto…


Leggi di più

Analysis of risk factors for African swine fever in Lombardy to identify pig holdings and areas most at risk of introduction in order to plan preventive measures

Pathogens . – Vol. 9 no 12 (2020) . – Article no. 1077 (11 p). – 18 bib ref Nr. Estr. 8563   Leggi estratto…


Leggi di più

Investigation and follow-up of a staphylococcal food poisoning outbreak linked to the consumption of traditional hand-crafted alm cheese

Pathogens . – Vol. 9 no 12 (2020) . – Article no. 1064 (6 p). – 13 bib ref Nr. Estr. 8561   Leggi estratto…


Leggi di più