Validazione di un metodo ELISA quantitativo per la ricerca di aflatossina M1 sulle matrici latte, formaggio e burro

VI Congresso Nazionale “Micotossine e tossine vegetali nella filiera agro- alimentare” : Nobile Collegio Chimico Farmaceutico, Roma, 10 giugno 2019 e Istituto Superiore di Sanità,…


Leggi di più

Antibiotici nel latte : effetto dei residui di antibiotici sulle colture lattiche del sieroinnesto e persistenza di antibiotici beta-lattamici nel formaggio

Latte . – Vol. 94 no 10 (2020) . – p 34-41. – 16 bib ref Nr. Estr. 8554  


Leggi di più

Inter-laboratory comparison of 2 ELISA kits used for foot-and-mouth disease virus nonstructural protein serology

J Vet Diagn Invest . – Vol. 32 no 6 (2020) . – p 933-937. – 10 bib ref Nr. Estr. 8550   Riassunto /testestr/8550en.doc#”…


Leggi di più

Origanum vulgare essential oil vs. a commercial mixture of essential oils : in vitro effectiveness on Salmonella spp. from poultry and swine intensive livestock

Antibiotics (Basel) . – Vol. 9 (2020) . – Article no. 763 (8 p). – 33 bib ref Nr. Estr. 8547   Leggi estratto…


Leggi di più

Diagnostic performances of different genome amplification assays for the detection of Swine Vesicular Disease Virus in relation to genomic lineages that circulated in Italy

Viruses . – Vol. 12 no 11 (2020) . – Article no. 1336 (12 p). – 28 bib ref Nr. Estr. 8552   Leggi estratto…


Leggi di più

Population structure of Listeria monocytogenes in Emilia-Romagna (Italy) and implications on whole genome sequencing surveillance of listeriosis

Front Public Health . – Vol. 8 (2020) . – Article no. 519293 (9 p). – 34 bib ref Nr. Estr. 8551   Leggi estratto…


Leggi di più